Ha emlékezetessé szeretnéd tenni versenyeid, sporteseményeid, akkor a legjobb helyen jársz! Niki a fotós, akinek tehetsége és kivételes látásmódja garantálja a professzionális és lenyűgöző képeket.

 

A sportfotózás kihívásokkal teli műfaj, és Nikolett ebben is kiemelkedő. Tehetség, odaadás és professzionalizmus jellemzi a munkáját. Rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal ahhoz, hogy az adott sportágat és annak szabályait ismerje, és mindig a megfelelő pillanatban legyen a kamera mögött. Mindezt úgy teszi, hogy nem zavarja a sportrendezvény menetét.

 

Niki fotói nem pusztán felvételek, hanem egy kreatív kavalkád, ahol a színek, árnyékok, a mozgás és a sebesség egyesül, hogy egyedi élményeket teremtsenek.

 

Legyen az edzés, időmérő, verseny, vagy díjátadó, a kamera észrevétlenül mindig ott lesz ahol te vagy, és a legjobb képek fognak készülni rólad.

 

Ha szeretnéd, hogy a sporteseményeid örökké emlékezetesek legyenek, és az események minden részlete lenyűgöző képekkel rögzítve legyen, akkor bátran válaszd Nikit!

 

 

VÁRADY NIKOLETT - FOTÓS

TELEFON:  +36 20 383 70 85

E-MAIL: INFO@ARTANDLENS.HU